Om min sida

Välkommen till min sida om mig och mitt liv här i Malmö. Jag heter Jessica och bor i Möllevången i Malmö med min underbara flickvän Frida och vår fina katt Sia.

Jag är en levnadsglad tjej som jobbar som personlig assistent här i Malmö. På fritiden gillar jag att vara aktiv, hitta på massa bus och upptåg och umgås med nära och kära. Jag är ständigt politiskt aktiv på många olika plan, jag jobbar bland annat för allas lika rätt och med HBTQ-frågor. Jag är bland annat aktiv medlem i RFSL. Jag har även länge varit aktiv i vänsterorienterade rörelser men har på senare till lagt mycket av mitt fokus på att engagera mig inom Feministiskt Initiativ.

Jag och min flickvän är båda stadstjejer, vi är båda två uppvuxna i och omkring centrala Malmö och jag tror att det kommer krävas mycket för att vi ska lämna vår kära stad. Alla våra vänner finns i vårt närområde och vi gillar båda att känna stadens puls och att ha möjlighet att spontant gå ut och dricka ett glas öl eller vin när andan faller på, vardag såväl som helgkvällar. Samtidigt drömmer jag om att någon gång i framtiden kunna ha ett hus eller en stuga med en liten odling.

Jag har alltid drömt om att  kunna odla min egen ekologiska mat. Tänk vad fantastiskt att alltid ha färsk potatis, sallad och grönsaker att kunna lägga på tallriken. Om vi inte någon gång flyttar ut på landet så tror jag i alla fall att vi skaffar en kolonistuga eller liknande.

Vad ska jag säga mer om mig då, jo jag är väl en väldigt snäll och godhjärtad tjej som ibland är lite disträ och förvirrad men det är nog en del av charmen med mig. Mina tankar kan ibland vara helt uppe i det blå så det är tur att jag har min flickvän och mina vänner som vågar ta ner mig på jorden när det behövs.

gay